PKN
Protestantse gemeente Tange-Alteveer
 
Jeugdcommissie JeugdcommissieHallo allemaal!

Wij zullen ons even voorstellen. De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het vormen van een jeugdcommissie, een enthousiaste groep van 7 jongeren die zich in wil zetten voor de jeugdgroep binnen onze kerk en de gemeente in het algemeen. We hebben op dit moment bijna maandelijks een vergadering waarin we bespreken wat we voor de kerk zouden kunnen betekenen. Ons doel is om de jeugd enthousiast te maken en actief te zijn in onze gemeente.
Wat jullie als gemeente van ons kunnen verwachten is dat we klaar staan voor de jongeren in onze gemeente: als een luisterend oor en als ondersteuning in het geloof door er voor elkaar te zijn. Bij vragen of ideeën kan de jeugd dan ook altijd bij ons terecht. Ook willen wij ons steentje bijdragen in het vergroten van de eenheid in onze gemeente in Alteveer.
Jong én oud samenbrengen tot één huis, zoals dat ook in een Bijbeltekst op de website van onze kerk staat: “Kom naar Jezus toe, de Levende Steen, en laat u als levende stenen opbouwen tot een geestelijk huis.” (1 Petrus 2: 4-5)
Iets waar we ons de afgelopen tijd mee bezig hebben gehouden is het maken van een enquête waarbij de jeugd hun favoriete opwekkingsliederen door heeft kunnen geven, zodat we deze liederen ook kunnen gebruiken tijdens de dienst in de vorm van een vast jeugdlied. Binnenkort zult u tijdens de dienst ook een filmpje van ons tegenkomen waarin we nogmaals onszelf zullen voorstellen en onze doelen bekend willen maken aan de gemeente.
Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht!

Groetjes van de JC: Remco Horlings, Marian Horlings.


 
terug
 
 
 
Ere Dienst 21-07-2024
meer
 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.