PKN
Protestantse gemeente Tange-Alteveer
 
Van de Diaconie Van de Diaconie

Collecte 2e Zondag van de maand (12 februari)
Op deze zondag zal de diaconie collecteren voor de Fam. Wolters in Emmeloord.
Na 9 jaren in Cambodja gewoond en gediend te hebben zijn zij begin 2022 definitief naar Nederland gekomen. Zij zijn in Emmeloord gaan wonen en zij mogen vandaar uit hun ervaring inzetten bij WEC Nederland (WEC staat voor Wereld Evangelisatie voor Christus.) om wereldzending te ondersteunen.
Als diaconie willen wij deze collecte van harte bij u aanbevelen.

Wilt u graag betrokken worden bij het werk van de zending?
Zending is het verspreiden van het christelijk geloof. De motivatie hiervoor gaat terug op de grote opdracht (ook wel zendingsbevel) die Jezus Christus aan zijn discipelen gaf voordat hij opsteeg naar de hemel. De bekendste versie van het zendingsbevel komt voor in het Evangelie volgens Mattheus:
Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen door hen te dopen in de naam van de Vader, en de Zoon en de Heilige Geest, en hun te leren dat ze zich moeten houden aan alles wat ik jullie opgedragen heb.
Elk jaar wordt er door de drie Onstwedder kerken en onze gemeente een zendingsavond georganiseerd. Op zo’n avond wordt iemand uitgenodigd die dan een presentatie geeft over hun leven en werk in de zending.
Nu zijn we op zoek naar u/jou/jullie die onze gemeente vertegenwoordigd  bij het organiseren van zo’n avond.
Wilt u/jij  graag betrokken worden bij het werk van de zending? Dan zijn wij op zoek naar u/jou of jullie.
Voor informatie kunt u contact opnemen met een van de diakenen/diaconaalrentmeester. De telefoonnummers staan vermeld op de achterzijde van het kerkblad.


 
terug
 
 
 
Digitaal Kerkblad
https://kerk-alteveer.jouwweb.nl/
 
Kerkdienst Bekijken of beluisteren
meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.