PKN
Protestantse gemeente Tange-Alteveer
 
Vanuit de Pastorie
01 jul 2024 Vanuit de Pastorie

Uit de pastorie

Onlangs hoorde ik een collega predikant zeggen: wij leven in het feestloze halfjaar, de tijd tussen Pinksteren en Advent.
Hij vond dat maar een foute term. Want elke zondag mag het feest zijn.
Ik ben dat helemaal met hem eens en hoop dat u en jij de zondag ook zo ervaart: als een dag waarop het feest mag zijn omdat we als gemeente elkaar mogen ontmoeten in Gods huis. Voor ons als gezin staat erin de zomer het nodige op stapel: onze oudste maakt de overgang van de basisschool naar de middelbare school. Dat betekent dus een afscheidsmusical, het kiezen van een schooltas en een laptop.
Een nieuwe fiets werd inmiddels al aangeschaft. Daarnaast moeten we natuurlijk de nodige voorbereidingen treffen voor de komst van de baby.
De zwangerschap van Lineke verloopt voorspoedig. 
In de afgelopen periode heeft er een gecombineerde moderamenvergadering van Nieuwe Pekela en Tange-Alteveer plaatsgevonden.
We hebben besproken hoe we elkaar kunnen versterken. Tegelijkertijd wil ik ook hier benadrukken dat beide gemeenten hun eigen koers en plek
hebben. Een enkele keer hoor ik wel eens: ‘we zullen wel gaan fuseren’, maar dat is absoluut niet de intentie.

Vanaf 21 juli tot en met 10 augustus hoop ik vakantie te hebben.
Ds. v.d. Wind zal in deze periode beschikbaar zijn voor crisispastoraat. We hopen in deze periode als gezin nog een midweek naar de Veluwe te gaan.

Een hartelijke groet mede namens Lineke en de kinderen,
Ds. Jan Admiraal
terug
 
 
 
Ere Dienst 21-07-2024
meer
 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.