PKN
Protestantse gemeente Tange-Alteveer
 
Van de Diaconie Van de Diaconie
 Elke 2e zondag van de maand collecteert de diaconie voor een speciaal doel. Op zondag 13 november zal dat zijn voor: zending en ontwikkelingswerk in Kapuna.

Sije Harkema en Anne Harkema-Menkveld:
zending en ontwikkelingswerk in Kapuna
(Anne: dochter Ds. Menkveld)
 
Sije Harkema en Anne Harkema-Menkveld zijn samen met hun kinderen Abel (4), Jona (3) en Mirjam (1) in juli 2021 naar Papoea Nieuw Guinea vertrokken om daar zendings- en ontwikkelingswerk te doen. In het kleine dorpje Kapuna werken ze om de gezondheidszorg te verbeteren en educatie toegankelijk te maken. Sije zorgt voor de infrastructuur in een tropenziekenhuis met een regionale functie. Anne helpt mee op de lokale school. Papoea Nieuw Guinea is een arm land. Via het ziekenhuis en de school dragen ze bij aan betere leefomstandigheden voor de mensen in Papoea Nieuw Guinea.
Het gezin leeft van giften. Daarom is steun vanuit Nederland hard nodig. We willen dit gezin vanuit de diaconie steunen door meeleven, meebidden en het houden van een collecte.

Doet u mee? 
We willen deze collecte van harte bij u aanbevelen.
De diaconie
terug
 
 
 
Kerstnachtdient
meer
 
Digitaal Kerkblad
https://kerk-alteveer.jouwweb.nl/
 
Kerkdienst Bekijken of beluisteren
meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.